Ce fac activiștii civici cînd se întîlnesc la un networking?

Spread the love

Ce fac activiștii civici cînd se întîlnesc la un networking? Cei de la Bălți, fac schimbări începînd de la sine însuși. Azi, 9 octombrie, ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI„ a organizat un eveniment dedicat creșterii și dezvoltării personale, precum și formării unui brand personal.

Într-o atmosferă interactivă și pozitivă, formatorul a oferit informații teoretice generale și a organizat mai multe sesiuni practice cu participanții, care le-au permis să se autoevalueze și să se înțeleagă pe ei înșiși, să-și identifice punctele forte și punctele slabe și să descrie metodele și modalitățile de schimbări pozitive.

De asemenea, au fost discutată planificarea strategică a grupului de activiști, stabilirea corectă a sarcinilor și importanța determinării adevăratelor cauze ale problemelor emergente în Bălți. Participanții au observat că multe tipare funcționează nu numai la nivelul individului, ci și la nivelul colectivelor, organizațiilor și grupurilor. Din păcate, din cauza situației epidemiologice dificile din țară și a codului roșu anunțat, numărul participanților a fost limitat de reglementările în domeniul sănătății, dar sperăm că în viitor vom putea repeta această experiență minunată într-o companie mai mare.

Acest eveniment a fost organizat în cadrul proiectului ”Mobilizare pentru Monitorizare”, finanțat de Uniunea Europeană și Fundația Konrad Adenauer în cadrul programului de grant „Dezvoltarea societății civile locale în Republica Moldova”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial