Reprezentanții APL, experți în achiziții publice, reprezentanți ai ONG și activiștii civici au participat, la data de 12 ianuarie 2021, la workshopul „Evaluarea ofertelor și achizițiilor publice” organizat de ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI”

Spread the love

Reprezentanții APL, experți în achiziții publice, reprezentanți ai ONG și activiștii civici au participat, la data de 12 ianuarie 2021, la workshopul „Evaluarea ofertelor și achizițiilor publice” organizat de ”Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI”. În cadrul evenimentului au fost prezentate, analizate și discutate următoarele subiecte:

– Deschiderea ofertelor și licitație electronică;

– Criterii de calificare pentru operatorii economici;

– Contestarea rezultatelor procedurii de achiziție;

– Contract de achiziții publice.

Formatorul a promovat workshopul într-o manieră interactivă, implicându-i pe cei prezenți într-o discuție activă asupra problemei. Participanții nu au ezitat să-și exprime opiniile și să pună întrebări de interes. Au fost discutate atât aspectele teoretice, cât și cele practice, au fost date exemple ilustrative și accesibile.

Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”Monitorizarea achizițiilor publice” finanțat de National Endowment for Democracy și a avut loc în conformitate cu toate măsurile de siguranță sanitară și epidemiologică.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial