Trainingul: ”Planificarea Strategică a ONG”

Spread the love

Unde ne flăm in calitate de ONG sau grup de inițiativă? Unde vrem să ajungem? Cum să ajungem acolo? Răspunsul la aceste întrebări constituie fundamentul Planului Strategic al unui ONG. Cu aceste întrebări a fost dat startul trainingului ”Planificarea Strategică a ONG”, care a avut loc ieri, 9 aprilie 2021.

La eveniment au fost discutate, analizate și puse în practică etapele de bază a elaborării unui Plan Strategic. Participanții, ghidați de Ana Indoitu, pas cu pas, au început să elaboreze un plan strategic al organizației sale. Diagnoza organizației a constituit punctul de plecare, în urma realizării căreia, participanții și-au creat o imagine clară la ce etapă de dezvoltare se află organizația lor. Toate materialele teoretice au fost combinate cu exerciții practice, făcînd trainingul mai accesibil și ilustrativ.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI în cadrul proiectului ”Monitorizarea achizițiilor publice” finanțat de National Endowment for Democracy și a avut loc în format online.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial