UE// Tinerii din r. Șoldănești în vizită la Inspectoratul pentru Protecția Mediului

Spread the love

Ce instituție reprezintă Inspectoratul pentru Protecția Mediului?, Cu ce se ocupă?, Unde se află? Răspunsuri la aceste și multe alte întrebări tinerii din r. Șoldănești au aflat în data de 3 iunie, 2021 în cadrul unui Atelier Practic cu reprezentantul Inspectoratului r.Șoldănești, domnul Paierele Leonid.

Interesul participanților la tema abordată a dus la discuții aprinse, clarificări și argumentări. Exemplele concrete de situații cu care se confruntă cetățenii r. Șoldănești au motivat tinerii să fie printre cei ce vor lupta pentru un mediu sănătos și protejat.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI care este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Tînăr informat – cetățean responsabil!” în r. Șoldănești.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER și AO ADR “Habitat”.#EuropeanUnionintheRepublicofMoldova#GIZMoldova#ÎmpreunăMaiPuternici#EU4Moldova#EU4CivilSocietyMD, #CSOActionMoldova#DezvoltareRegionala#ADOLexXXI

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial