Pe 23 august, 2021 tinerii din r. Șoldănești au participat la Masa Rotundă de totalizare în cadrul proiectului ”Tînăr informat – cetățean responsabil”

Spread the love


UE// Tînăr informat – cetățean responsabil.


Finalul verii vine cot la cot cu finalul proiectului, deci rezumăm activitățile implementate. Pe 23 august, 2021 tinerii din r. Șoldănești au participat la Masa Rotundă de totalizare în cadrul proiectului ”Tînăr informat – cetățean responsabil”.

În cadrul evenimentului au fost prezentate rezultatele activităților implementate însoțite de discuții aprinse în baza celor realizate. De asemenea a fost prezentat Raportul de monitorizare a Strategiei socio-economice a or. Șoldănești, în deosebi domeniul mediului. Partea festivă a evenimentului s-a încheiat cu înmînarea micilor premii pentru cei mai activi tineri.

La final de eveniment, tinerii au mers în centrul orașului pentru a informa locuitorii raionului despre importanța mediului în viața noastră în cadrul Campaniei de Informare ”SAVE the PLANET”.Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI care este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Tînăr informat – cetățean responsabil!” în r. Șoldănești.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER și AO ADR “Habitat”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial