Activiștii civici, studenți, reprezentanții grupurilor de inițiativă, reprezentanții autorităților contratante s-au adunat azi, 16 septembrie 2021, pentru a asculta, analiza și discuta Raportul de Monitorizare a Achizițiilor Publice

Spread the love

Activiștii civici, studenți, reprezentanții grupurilor de inițiativă, reprezentanții autorităților contratante s-au adunat azi, 16 septembrie 2021, pentru a asculta, analiza și discuta Raportul de Monitorizare a Achizițiilor Publice.

De această dată, o atenție specială a fost acordată achizițiilor în domeniul medicinei. În raport au fost prezentate rezultatele monitorizării achizițiilor publice efectuate de IMSP Spitalul Raional Sîngerei. Pe lângă cele menționate mai sus, organizatorii și prezentatorii au făcut o serie de recomandări care pot îmbunătăți situația în domeniul desfășurării, monitorizării și analizării achizițiilor publice.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI în cadrul proiectului ”Mobilizare pentru Monitorizare”, cu susținere financiară din partea organizației National Endowment for Democracy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial