Raportul de Monitorizare a Achizițiilor Publice realizate de IMSP Spitalul Raional Fălești a fost prezentat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI în date de 29 septembrie 2021

Spread the love

Raportul de Monitorizare a Achizițiilor Publice realizate de IMSP Spitalul Raional Fălești a fost prezentat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI în date de 29 septembrie 2021. La eveniment au fost prezenți activiștii civici, studenți, reprezentanții grupurilor de inițiativă, reprezentanții autorităților contratante.

Participanților le-au fost prezentate rezultatele monitorizării achizițiilor publice efectuate de IMSP Spitalul Raional Fălesti. De această dată, o atenție specială a fost acordată achizițiilor în domeniul medicinei. Au fost prezentate, analizate și discutate toate neregularitățile depistate de experții asociațiiei, comise de responsabilii în achiziții la IMSP Fălești. Pe lângă cele menționate mai sus, organizatorii și prezentatorii au făcut o serie de recomandări care pot îmbunătăți situația în domeniul desfășurării, monitorizării și analizării achizițiilor publice.

Evenimentul a fost organizat de Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI în cadrul proiectului ” Monitorizarea achizițiilor publice”, cu susținere financiară din partea organizației National Endowment for Democracy.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial