Comunicat de presă: Monitorizarea politicilor publice anticorupţie în cadrul Direcţiilor Asistenţă Socială din Bălţi, Glodeni şi Râşcani

Spread the love

La 3 august 2023, Asociația pentru Drepturile Omului Lex XXI a prezentat, în cadrul proiectului „Monitorizarea comparativă a implementării politicilor anticorupție în Direcțiile Asistență Socială din Bălți, Glodeni și Râșcani” (parte a unui proiect realizat de Transparency International – Moldova cu susținerea financiară a Secției Justiție Penală și Aplicare a Legii a Ambasadei Statelor Unite ale Americii la Chișinău), rezultatele monitorizării a patru politici anticorupție: Declararea averilor și intereselor personale; Asigurarea accesului la informaţii de interes public; Gestionarea transparentă şi responsabilă a patrimoniului public, a finanţelor rambursabile şi nerambursabile; Respectarea normelor de etică şi deontologie.
Subiecţi ai monitorizării sunt 3 Direcții Asistență Socială din Nordul Republicii Moldova. Monitorizarea a fost efectuată în perioada aprilie-iunie 2023, perioada de referinţă: anii 2020-2022. Vă invităm să dați citire comunicatului de presă aferent!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial