UE// Tinerii activi au inițiat un dialog constructiv cu reprezentanții Primăriei or. Șoldănești

Spread the love

Reprezentanții primăriei or. Șoldănești au avut o conversație valoroasă cu mai mulți tineri activi din regiune, în data de 17 iunie 2021. La întrunire au fost discutate așa teme ca obligațiile și activitățile de zi cu zi ai aleșilor locali, administrarea patrimoniului public, procedurile achizițiilor publice. Un interes deosebit din partea tinerilor a avut problema mediului în regiune, și anume ce activități se întreprind pentru a ameliora situația și ce activități sunt planificate pe viitor.Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI care este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Tînăr informat – cetățean responsabil!” în r. Șoldănești.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER și AO ADR “Habitat”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial