UE// Tinerii informează – cetățenii devin mai responsabili!

Spread the love

UE// Tinerii informează – cetățenii devin mai responsabili!Tinerii din r. Șoldănești s-au adunat ieri, 14 iulie 2021 în cadrul Campaniei de Informare ”SAVE the PLANET”, pentru a informa locuitorii raionului despre importanța mediului în viața noastră . Tinerii au diseminat pliante cu informații utile și măști de protecție reutilizabile care nu aduc daune mediului.

Cetățenii cu interes ascultau informația prezentată de tineri, implicînde-se activ în discuții. În urma conversațiilor, am constatat că oamenilor le pasă de mediul înconjurător, ei doresc schimbări și fac tot posibilul de a-l schimba spre bine.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI care este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Tînăr informat – cetățean responsabil!” în r. Șoldănești.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei.

În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGERși AO ADR “Habitat”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial