Asociația pentru Drepturile Omulu Lex XXI a participat la conferința festivă de finalizare a proiectului „Fii schimbarea: Cetățeni implicați – comunități durabile”

Spread the love

Asociația pentru Drepturile Omulu Lex XXI a participat la conferința festivă de finalizare a proiectului „Fii schimbarea: Cetățeni implicați – comunități durabile” implimentat de echipa Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER și AO ADR “Habitat”n cadrul proiectului Abilitarea cetățenilor. Eforturile noastre în abilitarea cetățenilor din Soldanesti au fost apreciate. Mulțumim cetățenilor pentru implicare și donatorilor pentru șansa de a începe schimbarea in Soldanesti. A fost o experință inedită pentru echipa noastră.

A.O. Asociația pentru Drepturile Omulu Lex XXI a beneficiat de Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene .

Programul de granturi locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin a UE, acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului „Abilitarea cetățenilor din Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către European Union in the Republic of Moldova și implementat de GIZ Moldova.

Partenerii proiectului pentru Regiunea de Dezvoltare Centru sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER și AO ADR “Habitat”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial