UE// Tinerii din r. Șoldănești au efectuat o vizită la Florești!

Spread the love

Az

Azi, 29 august, 2021 tinerii din r. Șoldănești s-au inspirat cu idei noi, în cadrul atelierului practic. Cu experiențele și activitățile sale s-au împărtășit echipa și voluntarii A.O. ,,Consiliul Raional al Tinerilor din Floresti”. Tinerii cu interes au făcut cunoștință cu obiectivele asociației și au făcut notițe în baza activităților pe care le pot prelua la ei în regiune.

După terminarea activității, tinerii din Șoldănești au vizitat mai multe locuri publice pentru a informa cetățenii despre importanța mediului, împărțind pliante și măști reutilizabile.

Evenimentul a fost organizat de Asociatia pentru Drepturile Omului Lex XXI care este beneficiara Programului de Granturi Locale al Uniunii Europene (UE) și implementează proiectul „Tînăr informat – cetățean responsabil!” în r. Șoldănești.

Programul de Granturi Locale este lansat în baza Cadrului Unic de Sprijin al Uniunii Europene (UE), acordat pentru Republica Moldova (2017-2020) din cadrul Instrumentului European de Vecinătate, prin intermediul proiectului ”Abilitarea cetățenilor în Republica Moldova” (2019-2021), finanțat de către Uniunea Europeană și implementat de Agenția de Cooperare Internațională a Germaniei .

În Regiunea de Dezvoltare Centru, partenerii de implementare a proiectului sunt Asociația pentru Guvernare Eficientă și Responsabilă – AGER și AO ADR “Habitat”.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial